Antonov Company
меню
data 02.09.2019 shows 1562

Підготовка молодих спеціалістів – одне з головних завдань ДП «АНТОНОВ»

31 серпня 2019 року делегація керівників ДП «АНТОНОВ» взяла участь в урочистих заходах з нагоди початку нового учбового року в Національному аерокосмічному університеті «ХАІ» ім. М.Є.Жуковського. Основною подією традиційно стало посвячення в студенти першокурсників.

Виступаючи на урочистому зібранні, Президент ДП «АНТОНОВ», Голова наглядової ради НАКУ «ХАІ» Олександр Донець сказав: «Від імені багатотисячного колективу ДП «АНТОНОВ» щиро вітаю науково-педагогічний склад «ХАІ», студентів та всіх співробітників славетного університету з Днем знань! Починаються напружені та разом з тим прекрасні дні навчання, які спрямовані на оволодіння широким спектром знань авіаційного фахівця. Наше підприємство вважає одним зі своїх головних завдань безпосередню участь у підготовці молодих спеціалістів, які згодом поповнять «антоновську» родину. Ця традиція розвивалася протягом всієї історії існування нашої фірми. Олег Костянтинович Антонов очолював кафедру «ХАІ», особисто читав лекції та запрошував найбільш здібних студентів на роботу в конструкторське бюро. Ми продовжуємо розвивати цю практику. Вже більше 15 років на ДП «АНТОНОВ» діє дуальна система навчання, коли на старших курсах студенти поєднують навчання зі справжньою роботою зі створення нових літальних апаратів. Випускники університету обіймають на ДП «АНТОНОВ» різні посади – від інженерів, конструкторів до керівників вищого рівня! Завдяки злагодженій роботі всього колективу, підприємство продовжує жити та плідно працювати!

В цей урочистий день бажаю студентам завзятості, наполегливості та цілеспрямованості в оволодінні новими знаннями, а викладачам – натхнення та успіхів у справах виховання майбутньої авіаційної еліти нашої держави!»

2 вересня розпочався новий учбовий рік і для студентів НАКУ «ХАІ» на базі ДП «АНТОНОВ». В такий спосіб ДП «АНТОНОВ» працює на перспективу, забезпечуючи розвиток підприємства шляхом ефективної підготовки молодих фахівців, які з першого ж дня навчання орієнтовані на своє майбутнє робоче місце. Технічні дисципліни викладають науковці, справжні фахівці своєї справи, які мають багаторічний досвід практичної роботи, досконало володіють предметом. При цьому, основу лекцій складає не тільки теоретичний матеріал, а й інформація про реальні технології, які застосовуються в сучасному авіабудуванні. Практичні та лабораторні заняття здебільшого проводяться в лабораторних та цехових підрозділах ДП «АНТОНОВ».

Форма успішно відправлена!