Antonov Company
меню
data 24.06.2020 shows 642

Профспілка ДП «АНТОНОВ» відкликає свій позов про скасування постанови Кабміну про передачу «АНТОНОВ » в управління концерну «Укроборонпром»

Первинна організація профспілки авіабудівників на ДП “АНТОНОВ відкликає власну заяву до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Кабінету Міністрів України щодо скасування постанови КМУ від 31.03.2015 № 269, яким ДП «Антонов» було включено до складу ДК «Укроборонпром».

Сьогодні про таке рішення ДП “Антонов” поінформував Голова профкому ПО ПАУ на ДП “АНТОНОВ” В.Гуска.

Оскільки розгляд справи по суті ще не розпочався, Кодекс адміністративного судочинства дозволяє відкликати позов за заявою представника позивача.

“Про позов профспілок ми дізналися з преси. Провели перемовини і дійшли згоди, що це питання зараз не на часі для підприємства. Попереду - великий шлях трансформації та глибокої реформи, мета яких пришвидшити процес перетворення підприємства на сучасного і потужного виробника транспортних літаків. Для цього керівництво ДП “АНТОНОВ” координує свої дії з Концерном та профспілковими організаціями відповідно до положень і статуту. Зокрема, вже презентовано стратегічні напрями діяльності ДП "АНТОНОВ", спрямовані на стабілізацію роботи та розвиток підприємства та авіабудівної галузі України в цілому”, - прокоментував рішення профспілок в.о. президента ДП “АНТОНОВ” Олександр Лось.

“Говорити про те, кому має підпорядковуватися “АНТОНОВ” буде доцільно після того, як в самому Концерні розпочнеться реформа і процес трансформації інших підприємств. Тоді всі на практиці зможуть оцінити плюси та мінуси реформи і відчути її переваги. Особисто я вважаю, що "АНТОНОВ" потребує змін. Саме для цього ми створили спеціальну Стратегічну групу, до якої увійшли представники Концерну, нашого підприємства та профспілки. Спільно ми будемо напрацьовувати план розвитку "АНТОНОВа" та стратегію реформування галузі. Я безпосередньо очолюю та координую роботу цієї групи і буду слідкувати за тим, щоб інтереси всіх сторін були враховані, а ризики від трансформації для "АНТОНОВа" - мінімізовані”, - додав О.Лось.

Форма успішно відправлена!