Antonov Company
меню
data 19.10.2021 shows 6440

АН-225 «МРІЯ» успішно доставив 110 тонн комплектів для тестування на COVID-19 до Австрії в умовах глобального дефіциту транспортних потужностей

Фото - Balmung Medical
Фото - Balmung Medical
Фото - Emmanuel Schawaller
Фото - Tim Fernholz

Авіакомпанія «АНТОНОВ» - світовий лідер в області перевезення негабаритних і надважких вантажних авіаперевезень, доставила літаком Ан-225 «Мрія» 110 тонн комплектів для тестування на Covid-19 з Тяньцзіня, Китай, до Лінцу, Австрія.

В останні тижні глобальний ринок вантажних авіаперевезень відчуває стрімку зміну умов, викликану значним обмеженням доступності транспортних літаків у світі через підвищений попит, а також COVID-19. При цьому, авіакомпанія «АНТОНОВ» забезпечила ефективне і безпечне виконання рейсу на замовлення медичного сектора.

«Ми зафрахтували Ан-225, щоб найкращим чином задовольнити потреби клієнта в оперативній доставці вантажу великого об’єму», - сказав Тім Фернхольц, керівник чартерних продажів «Chapman Freeborn». «Наші компанії знову об’єднали зусилля, щоб принести користь кінцевому споживачеві шляхом пошуку нестандартних рішень, таких, як фрахтування найбільшого літака в світі».

Під час пандемії Ан-225 був задіяний для перевезення медичних засобів, доставляючи за один рейс такий великий обсяг вантажів, який перевершує можливості інших літаків. Лише в 2020 році він перевіз понад 1300 тонн медичних і гуманітарних вантажів.

«На даний час на світовому ринку відчувається дефіцит транспортних потужностей, особливо в морських вантажних перевезеннях, що істотно вплинуло на значне збільшення попиту на послуги авіаперевезень», - сказав Андрій Благовісний, комерційний директор авіакомпанії «АНТОНОВ». «Парк літаків Ан-124-100 ДП «АНТОНОВ» повністю зафрахтований, а це означає, що наш Ан-225 з корисним навантаженням до 250 т також зараз активно затребуваний для виконання термінових логістичних завдань для наших клієнтів».

Під час виконання рейсу, на зворотному шляху, Ан-225 здійснив технічну зупинку в новому аеропорту Стамбула, Туреччина, куди завітав вперше після введення аеропорту в експлуатацію.

Ан-225 «Мрія» доповнює парк авіакомпанії «АНТОНОВ», який складається з семи літаків Ан-124-100, вантажопідйомність двох з них збільшена до 150 тонн.

Форма успішно відправлена!