Antonov Company
меню
data 15.10.2019 shows 7776

Авіалінії Антонова» доставили до Аргентини обладнання для нафтових свердловин

Літак Ан-124-100 авіакомпанії «Авіалінії Антонова» – авіатранспортного підрозділу ДП «АНТОНОВ» – доставив самохідний кран та протипожежне обладнання з Міжнародного аеропорту ім. Джорджа Буша (м. Хьюстон, США) до Міжнародного аеропорту ім. Президента Перона (м.Неукен, Аргентина) на замовлення компанії «Crane Worldwide Logistics» (Хьюстон, США).

Загальна вага вантажу, включаючи супутнє обладнання: балки, направляючі колії, станцію управління та водяні насоси, склала 70 тонн.

«Авіалінії Антонова» знову проявили себе безцінним партнером при виконанні поставленого завдання з перевезення надважливого для наших клієнтів вантажу», – сказав Діллон Лато, керівник відділу продажів компанії «Crane Worldwide Logistics».

«Ми підписали угоду на використання літака Ан-124, який був зпозиційований, завантажений і готовий до вильоту до місця призначення через 48 годин. Наші клієнти очікують і заслуговують на найвищий рівень продуктивності, і з такими партнерами, як «Авіалінії Антонова», ми можемо виконувати такі замовлення знову і знову».

«Авіалінії Антонова» та «Crane Worldwide Logistics» співпрацювали і в попередніх проектах, включаючи перевезення хімічних реактивів на 223 піддонах з Малайзії та Сінгапуру до Саудівської Аравії літаком Ан-225 «Мрія».

«Взаємодія між «Антонов» і «Crane Worldwide» завжди була дуже ефективною, що допомогло нам уникнути «підводних каменів», які можуть виявитися при реалізації подібного проекту», – сказав Джессі Байза, регіональний менеджер«Авіаліній Антонова» в Північній Америці.

«Екіпажі нашої авіакомпанії мають великий досвід роботи з вантажами, подібними до цього. Ми використовували бортовий кран літака для забезпечення завантаження і розвантаження в Хьюстоні. Ми розраховуємо на спільну роботу з «Crane Worldwide» над майбутніми проектами».

Авіакомпанія «Авіалінії Антонова» також забезпечує підтримку міжнародного проекту з оперативної доставки обладнання, яке встановлюється на морському дні для запобігання аварійного витоку нафти зі свердловин. Зокрема, літаки авіакомпанії можуть перевозити таке обладнання у повністю зібраному стані, що значно скорочує час реагування на надзвичайні ситуації.

Форма успішно відправлена!