Antonov Company
меню
data 14.08.2019 shows 9346

«АВІАЛІНІЇ АНТОНОВА» ПЕРЕВЕЗЛИ СУПУТНИК ДЛЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТУ KÜBLER GMBH НА ЗАМОВЛЕННЯ OHB System AG

Авіатранспортний підрозділ ДП «АНТОНОВ», відомий як «Авіалінії Антонова», у партнерстві з Kübler SpeditionGMBH виконав перевезення супутника з аеропорту Мюнхен (MUC), Німеччина, до аеропорту Cayenne Félix Eboué (CAY) на замовлення німецького виробника супутників OHBSystem AG.

Окрім супутника, всередині спеціального транспортного контейнера з контрольованим кліматом, перевозили також наземне обладнання для підготовки супутника до запуску, а також спеціалізоване обладнання. Загальна вага цього вантажу, доставленого літаком Ан-124-100, склала 70 тонн.

«Транспортування такого чутливого аерокосмічного обладнання вимагає дотримання цілого ряду складних та спеціалізованих вимог. Наші інженери працювали у партнерстві з Kübler Spedition та OHB, щоб забезпечити перевезення вантажу з безперервним підтриманням необхідних умов транспортування з випробувального центру поблизу Мюнхена до літака, а потім – до місця запуску», – підкреслив Мартін Баннс, комерційний менеджер британського офісу «Авіаліній Антонова».

«Зустрівшись з нашим замовником на етапах планування цього перевезення, ми повністю розглянули його вимоги та запропонували рішення, що їм повністю відповідають». Під час польоту датчики реєстратора даних «Руслана» використовували для контролю тиску, температури та вологості повітря в супутниковому контейнері.

Під час проміжних та кінцевої посадок інженерно-технічний персонал «Авіаліній Антонова» в режимі реального часу передавав ці дані фахівцям Kübler Spedition та OHB. «Щойно у нас виникали питання, ми одразу отримували відповіді від авіакомпанії», – сказав Томас Гофман, координатор розвитку бізнесу та всесвітньої логістики компанії Kübler Spedition.

«Льотний та технічний екіпажі – дуже професійні, вони точно знали, що потрібно робити, щоб виконати завдання в потрібний час, і я з нетерпінням чекаю співпраці з авіакомпанією «Авіалінії Антонова» над майбутніми проектами».

Супутник, який називається EDRS-C, призначений для запуску на геостаціонарну орбіту, отримає дані спостереження із супутників низької орбіти Землі в мережі Європейського космічного агентства (ESA) та передасть їх наземній станції. EDRS-C стане другим ключовим елементом космічної системи Space Data Highway (EDRS), що реалізується в державно-приватному партнерстві між Airbus Defense and Space та ESA.

Нагадаємо, на початку цього року авіакомпанія «Авіалінії Антонова» перевезла другий з трьох супутників для Індійської організації космічних досліджень (ISRO), а доставка третього запланована на кінець 2019 року.

Форма успішно відправлена!