Antonov Company
меню
data 04.02.2020 shows 3845

ДП «АНТОНОВ» презентує оновлений Web-портал для експлуатантів літаків «АН»Нова стаття-50

Дотримуючись світових вимог з забезпечення інформаційного супроводу експлуатації літаків «АН», з 03.02.2020 р. ДП «АНТОНОВ» запровадив роботу оновленого Web-порталу підтримки Замовників з розширеним функціоналом. За своєю структурою він відповідає порталам провідних виробників авіаційної техніки світу.

Використання даного Порталу забезпечує експлуатантам літаків «АН» оперативний зв’язок з підприємством, надає доступ до експлуатаційної документації, директив льотної придатності, сервісних бюлетенів для виконання певних робіт по літаку, статистичних даних. Передбачено можливість оперативного замовлення запчастин, послуг на технічну підтримку, подовження терміну служби літака, отримання необхідних коментарів та рекомендацій.

З запровадженням оновленого Web-порталу авіаційні адміністрації отримають широкий спектр можливостей контролю за експлуатантами та організаціями з технічного обслуговування літаків «АН».

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися на ДП «АНТОНОВ» за електронною адресою: support@antonov.com.

Форма успішно відправлена!