Antonov Company
меню
data 20.05.2021 shows 800

Офіційне пояснення ДП «АНТОНОВ» щодо авіаційного перевезення з Білорусі до Сербії літаком АН-124-100

16-17 травня 2021 року, літак АН-124-100 авіакомпанії ДП «АНТОНОВ» виконав перевезення із Білорусі до Сербії. Подробиці перевезення і характеру вантажу, відповідно до умов підписаного контракту ДП «АНТОНОВ», не можуть розголошуватись третій стороні.

Авіакомпанія «Авіалінії Антонова» виконала даний рейс на підставі підписаного контракту, з виконанням усіх міжнародних норм та правил щодо здійснення авіаційних вантажних перевезень. Транспортування було виконано строго у відповідності до національних законодавств країн за маршрутом.

В польоті на літаку виникла технічна несправність, в результаті якої було прийнято рішення щодо приземлення в запасному аеропорту Будапешт, Угорщина. Після оперативної доставки туди необхідної запчастини і усунення несправності, літак безпечно завершив чартерний рейс до Сербії.

Такі перевезення не підпадають під санкції України (країни експлуатанта), Європейського Союзу (країни за маршрутом) та Великої Британії (країни, де знаходяться перестраховики літаків ДП «АНТОНОВ»).

Форма успішно відправлена!