Antonov Company
меню
data 07.07.2021 shows 4094

«Авіалінії Антонова» перевезли три пожежні машини з Близького Сходу до Центральної Азії на одному Ан-124-100

«Авіалінії Антонова» надають економічно вигідне рішення протягом лише одного тижня з моменту надання заявки

«Авіалінії Антонова» в короткі терміни безпечно перевезли три пожежні автомобілі «Rosenbauer Panther 6x6» одним рейсом на літаку Ан-124-100М-150 з Близького Сходу до Центральної Азії.

Команді «Авіаліній Антонова» вдалося протягом тижня знайти рішення для доставки вантажівок до Центральної Азії після того, як обставини склалися таким чином, що авіаперевезення стало єдиною можливістю безпечно і вчасно доставити вантаж.

«Коли компанія «Rosenbauer» звернулася до нас і описала події, які вплинули на необіхдінсть швидкого перевезення пожежних машин, «Авіалінії Антонова» змогли включити цю доставку в розклад рейсів, що вже здійснюються в регіоні, щоб забезпечити економічне і своєчасне рішення відповідно до вимог заовника», - розповів Іван Божко, працівник комерційного департаменту «Авіаліній Антонова».

Авіакомпанія направила літак Ан-124-100М-150 зі свого базового аеропорту в Гостомелі на Близький Схід, щоб завантажити пожежні машини і доставити їх в Центральну Азію.

Після прибуття до пункту призначення пожежні машини вивантажувалися з літака, а вантажі за іншим проектом завантажувались, оптимізуючи в такий спосіб використання літака.

Вага кожної пожежної машини – 21 т, довжина – 12 м. Таким чином, у цьому перевезенні загальна вага вантажу склала 63 т, а за довжиною – 36 м він зайняв усю довжину вантажної кабіни «Руслана».

«Ми знову мали задоволення працювати з компанією «Авіалінії Антонова», доставляючи наші пожежні машини по повітрю у важкодоступний кінцевий пункт призначення», - сказав Філіп Карл, провідний менеджер по роботі з клієнтами компанії «Rosenbauer International AG».

Нещодавно авіакомпанія «Авіалінії Антонова» перевезла п'ять вертольотів Black Hawk з Польщі на Філіппіни на одному з семи своїх літаків Ан-124-100 з вантажопідйомністю до 120 тонн.

Форма успішно відправлена!