Antonov Company
меню
data 25.03.2021 shows 3379

«Авіалінії Антонова» здійснили термінове перевезення гірничого обладнання з Австралії до Бразилії

Компанія «Chapman Freeborn» замовила чартерні рейси трьох літаків Ан-124-100 для перевезення нового обладнання вагою 370 т, необхідного для продовження гірничих робіт.

Три літака Ан-124-100 «Авіаліній Антонова» доставили з Австралії обладнання вагою 370 т для забезпечення продовження роботи гірничої шахти в Бразилії.

Інженери ДП «АНТОНОВ» розробили спеціальні рами для транспортування двох частин цього обладнання. При завантаженні та розвантаженні використовувались процедури, розроблені фахівцями підприємства для здійснення перевезень надгабаритних вантажів.

При виконанні перевезень, замовлених «Chapman Freeborn», доводилося робити численні технічні зупинки, пов’язані з загальною вагою вантажів, карантинних обмежень через COVID-19, а також для відпочинку екіпажів.

Експрес-тести на COVID-19 проводилися під час кожної з проміжних зупинок, які тривали 14 годин, перед виконанням чергового етапу перельоту.

«АНТОНОВ» вчасно доставив вантаж, що дозволило встановити нове обладнання на гірничі машини та продовжити безпечну та ефективну роботу шахти в Бразилії.

Зокрема, були перевезені: гігантський буровий вал і транспортна люлька, необхідна для модернізації обладнання в кінцевому пункті призначення, забезпечивши мінімальний час простою.

"Графік роботи був складним - спочатку наш план польоту складав загалом шість днів, однак нам потрібно було подовжити його до дев'яти днів. Це було пов’язано з ретельним плануванням перевезення та необхідною зміною деяких відрізків маршруту, аби уникнути затримок та закритих аеродромів ", - розповіла брокер з вантажних перевезень «Chapman Freeborn» Ана Бокчіні.

Володимир Гончаров, спеціаліст з комерційних перевезень «Авіаліній Антонова» сказав: "Це був складний проєкт, який ми повинні були реалізувати в досить жорсткі терміни. Використання трьох літаків Ан-124-100 для виконання замовлення дозволило нам вдало здійснити це навколосвітнє перевезення. Операція була проведена успішно завдяки ефективній взаємодії між «Авіалініями Антонова» та «Chapman Freeborn».

Попит на послуги з вантажних авіаперевезень літаками «Авіалінії Антонова» зберігається на високому рівні. При цьому, частина проєктів з авіаперевезень була відкладена в 2020 році через пандемію коронавірусу.

«Минулий рік був непростим. Проте для нашої авіакомпанії, яка спеціалізується на вантажних перевезеннях, він за всю її історію став рекордним. Загальний річний наліт нашого парку Ан-124 «Руслан» досяг майже 8000 годин. Кожен виконаний рейс вважаємо нашим успіхом. Протягом року авіакомпанія ДП «АНТОНОВ» виконала їх понад півтисячі тільки літаками Ан-124-100 (не враховуючи інші типи). І тут важлива командна робота. Так, щільний графік роботи і карантинні обмеження при виконанні рейсів випробували дух наших льотних екіпажів і технічних бригад на борту літаків. Це були багаточасові робота та очікування на борту літака під час завантажень-розвантажень без можливості залишити борт для відпочинку в готелі. В той же самий час для забезпечення програми польотів напружено і самовіддано протягом всього року працювали всі інші підрозділи авіакомпанії – комерційний, планування та керування польотами, планування розміщення вантажів, наземного забезпечення, льотна та технічна служби, аеродром. Нині ми продовжуємо напружено працювати для виконання своїх зобов’язань перед замовниками», -- зазначає Директор авіакомпанії «Авіалінії Антонова» Михайло Харченко.

Форма успішно відправлена!